大分類 | 細菌 | Kingdom | Bacterium |
---|---|---|---|
種名 | Enterococcus faecium | Species | Enterococcus faecium |
学名(一般名) | Enterococcus faecium | Latin Name(General Name) | Enterococcus faecium |
科名 | エンテロコッカス科 | Family | Enterococcaceae |
原産/分布 | - | Origin | - |
日本伝来 | - | Introduction into Japan | - |
概説 | - | Summary | - |
旬 | - | - | |
食用 | Enterococcus faeciumはZlater cheeseの熟成中に分離された。 | Edible | Enterococcus faecium was isolated from Zlater cheese while fermented. |
健康促進/薬用 | - | Health Care/ Medicinal Usage | - |
健康促進 概要 | - | Summary of Health Care | - |
一般文献 | Veljovic,K.,et al.,J.Applied Microbiol.,103,2142-2152,(2007) | Literature | - |
加工品 | - | Processed Food | - |
文部科学省 日本食品標準成分表2020 八訂 登録データなし |
アミノ酸成分表 登録データなし |