大分類細菌KingdomBacterium
種名Lactobacillus brevisSpeciesLactobacillus brevis
学名(一般名)Lactobacillus brevis、Lactobacillus brevis KB290Latin Name(General Name)Lactobacillus brevis,Lactobacillus brevis KB290
科名ラクトバシラス科FamilyLactobacillaceae
原産/分布-Origin-
日本伝来-Introduction into Japan-
概説-Summary-
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食用Lactobacillus brevis KB290は京都の漬物「すぐき」より分離された。
Lactobacillus brevisはZlater cheeseの熟成中に分離された。
Lactobacillus brevisは伝統的なIberian Dry-fermented Salchichon sausageとChorizo sausageから分離された。
Lactobacillus brevisはNigeriaにおけるココアの発酵において分離された。
EdibleLactobacillus brevis KB290 was separated from ''Suguki'', Kyoto pickles.
Lactobacillus brevis was separated in the fermenting process of Zlater cheese.
Lactobacillus brevis was separated from the traditional Dry-fermented Salchichon sausage and Chorizo sausage.
Lactobacillus brevis was separated from fermented cocoa in Nigeria.
健康促進/薬用-Health Care/ Medicinal Usage-
健康促進 概要-Summary of Health Care-
一般文献Veljovic,K.,et al.,J.Applied Microbiol.,103,2142-2152,(2007)
Bento,M.J., et al.,Food Microbiol.,Safety,72,M193M201,(2007)
Kostinek,M.,Curr.Microbiol.,56,306-314,(2008)
Literature-
加工品-Processed Food-




文部科学省 日本食品標準成分表2020 八訂 登録データなし


アミノ酸成分表 登録データなし