大分類 | 細菌 | Kingdom | Bacterium |
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種名 | Lactobacillus brevis | Species | Lactobacillus brevis |
学名(一般名) | Lactobacillus brevis、Lactobacillus brevis KB290 | Latin Name(General Name) | Lactobacillus brevis,Lactobacillus brevis KB290 |
科名 | ラクトバシラス科 | Family | Lactobacillaceae |
原産/分布 | - | Origin | - |
日本伝来 | - | Introduction into Japan | - |
概説 | - | Summary | - |
旬 | - | - | |
食用 | Lactobacillus brevis KB290は京都の漬物「すぐき」より分離された。 Lactobacillus brevisはZlater cheeseの熟成中に分離された。 Lactobacillus brevisは伝統的なIberian Dry-fermented Salchichon sausageとChorizo sausageから分離された。 Lactobacillus brevisはNigeriaにおけるココアの発酵において分離された。 | Edible | Lactobacillus brevis KB290 was separated from ''Suguki'', Kyoto pickles. Lactobacillus brevis was separated in the fermenting process of Zlater cheese. Lactobacillus brevis was separated from the traditional Dry-fermented Salchichon sausage and Chorizo sausage. Lactobacillus brevis was separated from fermented cocoa in Nigeria. |
健康促進/薬用 | - | Health Care/ Medicinal Usage | - |
健康促進 概要 | - | Summary of Health Care | - |
一般文献 | Veljovic,K.,et al.,J.Applied Microbiol.,103,2142-2152,(2007) Bento,M.J., et al.,Food Microbiol.,Safety,72,M193M201,(2007) Kostinek,M.,Curr.Microbiol.,56,306-314,(2008) | Literature | - |
加工品 | - | Processed Food | - |
文部科学省 日本食品標準成分表2020 八訂 登録データなし |
アミノ酸成分表 登録データなし |