大分類 | 細菌 | Kingdom | Bacterium |
種名 | Lactococcus raffinolactis | Species | Lactococcus raffinolactis |
学名(一般名) | Lactococcus raffinolactis | Latin Name(General Name) | Lactococcus raffinolactis |
科名 | ストレプトコッカス科 | Family | Streptococcuaceae |
原産/分布 | - | Origin | - |
日本伝来 | - | Introduction into Japan | - |
概説 | - | Summary | - |
旬 | - | | - |
食用 | Zabady fermented milk(エジプトの発酵乳飲料) | Edible | Zabady fermented milk (fermentedlactic beverage in Egypt) |
健康促進/薬用 | - | Health Care/ Medicinal Usage | - |
健康促進 概要 | - | Summary of Health Care | - |
一般文献 | El-Baradei,G.et al., Int.J.Food Microbiol.,121,295-301,(2008) | Literature | - |
加工品 | - | Processed Food | - |