大分類 | 細菌 | Kingdom | Bacterium |
種名 | Lentibacillus juripiscarius | Species | Lentibacillus juripiscarius |
学名(一般名) | Lentibacillus juripiscarius sp. nov. | Latin Name(General Name) | Lentibacillus juripiscarius sp. nov. |
科名 | バシラス科 | Family | Bacillaceae |
原産/分布 | - | Origin | - |
日本伝来 | - | Introduction into Japan | - |
概説 | - | Summary | - |
旬 | - | | - |
食用 | Lantibacillus juripiscarius sp. nov.はfish sauce(jus juris sauce)から分離された。 | Edible | Lentibacillus juripiscarius sp. Nov. was separated from fish sauce (jus juris sauce) |
健康促進/薬用 | - | Health Care/ Medicinal Usage | - |
健康促進 概要 | - | Summary of Health Care | - |
一般文献 | Namwong,S.,et al.,Int.J.System and Evol.Microbiol.,55,315-320,(2005) | Literature | - |
加工品 | - | Processed Food | - |