大分類細菌KingdomBacterium
種名Pediococcus acidilacticiSpeciesPediococcus acidilactici
学名(一般名)Pediococcus acidilacticiLatin Name(General Name)Pediococcus acidilactici
科名ラクトバシラス科FamilyLactobacillaceae
原産/分布-Origin-
日本伝来-Introduction into Japan-
概説-Summary-
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食用Pediococcus acidilacticiは伝統的なIberian Dry-fermented Salchichon sausageとChorizo sausageから分離された。
はPediococcus acidilacticiはNigeriaにおけるココアの発酵において分離された。
Pediococcus acidilacticiは西アフリカの伝統発酵飲料Doloとpitoから分離された。
Pediococcus acidilacticiはBeninにおけるサトウモロコシからの発酵飲料(Gowe)から分離された。
EdiblePediococcus acidilactici was separated from the traditional Iberian Dry-fermented Salchichon sausage and Chorizo sausage.
Pediococcus acidilactici was separated in the course of Cocoa firmentation in Nigria.
Pediococcus acidilactici was separated from Dolo and pito, the traditional fermented beverages of West Africa.
Pediococcus acidilactici was separated from Gowe, fermented food of Sorghum in Benin.
健康促進/薬用-Health Care/ Medicinal Usage-
健康促進 概要-Summary of Health Care-
一般文献Bento,M.J., et al.,Food Microbiol.,Safety,72,M193M201,(2007)
Kostinek,M.,Curr.Microbiol.,56,306-314,(2008)
Sawadogo-Lingani,H.,et al.,J.Appl.Microbiol,103,765-777,(2007)
Vieira-Dalode G.et al.,J.Appl.Microbiol.,103,342-349,(2007)
Literature-
加工品-Processed Food-




文部科学省 日本食品標準成分表2020 八訂 登録データなし


アミノ酸成分表 登録データなし