大分類 | 細菌 | Kingdom | Bacterium |
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種名 | Pediococcus pentosaceus | Species | Pediococcus pentosaceus |
学名(一般名) | Pediococcus pentosaceus Pediococcus pentosaceus FBB61 | Latin Name(General Name) | Pediococcus pentosaceus Pediococcus pentosaceus FBB61 |
科名 | ラクトバシラス科 | Family | Lactobacillaceae |
原産/分布 | - | Origin | - |
日本伝来 | - | Introduction into Japan | - |
概説 | - | Summary | - |
旬 | - | - | |
食用 | Pediococcus pentosaceusはsemi-ripend Provola dei Nebrodi Sicilian cheeseから分離された。Pediococcus pentosaceusは伝統的なIberian Dry-fermented Salchichon sausageとChorizo sausageから分離された。 Pediococcus pentosaceusはBeninにおけるサトウモロコシからの発酵飲料(Gowe)から分離された。1953年にキュウリの発酵食品から分離された。 | Edible | Pediococcus pentosaceus was separated from semi-ripend Provola dei Nebrodi Sicilian cheese.Pediococcus pentosaceus was separated from the traditional Iberian Dry-fermented Salchichon sausage and Chorizo sausage. Pediococcus pentosaceus was separated from Gowe, fermented beverage of Sorghum in Benin. It was separated from a fermented food of cucumbr in 1953. |
健康促進/薬用 | - | Health Care/ Medicinal Usage | - |
健康促進 概要 | - | Summary of Health Care | - |
一般文献 | Cronin,T.et al.,J.Appl.Microbiol,103,1128-1239,(2007) Bento,M.J., et al.,Food Microbiol.,Safety,72,M193M201,(2007) Vieira-Dalode G.et al.,J.Appl.Microbiol.,103,342-349,(2007) Osmanagaoglu,O.,Turk J.Biol.,25,133-143,(2001) | Literature | - |
加工品 | - | Processed Food | - |
文部科学省 日本食品標準成分表2020 八訂 登録データなし |
アミノ酸成分表 登録データなし |